Wat ik doe

Wat ik doe

Ik ben een aantal dagen in de week werkzaam voor Christelijke gemeente ‘De Wegwijzer’ in Almere. Daarnaast werk ik één dag per week voor de gemeente waar ik ben opgegroeid: Hervormde Vereniging ‘Calvijn’ in Dordrecht.

Als jongerenwerker ben ik verantwoordelijk voor onderwijs- en ontmoetingsmomenten voor jongeren van binnen en buiten de kerk. Het is mijn passie om jongeren door dit jongerenwerk dichter bij God en elkaar te brengen.

Wekelijks heb ik ontmoetingsmomenten met jongeren. Soms is dat in groepsverband, soms in individueel contact. Daarnaast is het aansturen van groepsleiders een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Al deze investeringen in jongeren doe ik vanuit het vertrouwen dat God het gebruikt om de harten van de jongeren voor Zich te winnen. Het is mijn gebed dat deze jongeren (steeds weer) ontdekken hoe rijk en onmisbaar het is om Jezus als Koning van hun leven te hebben.